DomovProjektySociální a etické aspekty produkce potravin

Sociální a etické aspekty produkce potravin

Pro projekt Strategie AV21: Udržitelná produkce a spotřeba potravin

Trvání projektu: 2025

CVVM realizuje kompletní sociologický výzkum obyvatel ČR na reprezentativním vzorku více než 1000 respondentů starších 15 let prostřednictvím pravděpodobnostního  Panelu Naše společnost. Výzkum se zaměřuje na téma stravovacích návyků českých občanů, nákupní a spotřební chování ve vztahu k potravinám a postoje k plýtvání potravinami a vnímaný dopad nakupovaných potravin na životní prostředí. Výstupy: datový soubor, technická zpráva, 5 tiskové zprávy.

Reference může poskytnout Naděžda Čadová, tel. +420 210 310 588, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Odběr novinek

Co si přejete odebírat?