DomovTiskové zprávyOstatníOstatní - RůznéPorozumění pojmům „Minimální trvanlivost“ a „Spotřebujte do“ – Potraviny 2022

Postoje k zákazu kouření v restauracích v roce 2017

V září 2017 CVVM SOÚ AV ČR, v.v.i., položilo otázky k tématu zákazu kouření v restauračních zařízeních a příslušného zákona. V této tiskové zprávě jsou uvedeny základní výsledky otázek na postoj k zákazu před zavedením zákona a po třech měsících jeho účinnosti, a to z hlediska celé dospělé populace, tak mezi návštěvníky různých typů restauračních zařízení. Zpráva přináší také informace o důvodech, kterými čeští obyvatelé zdůvodňují souhlasná a nesouhlasná stanoviska k zavedení zákona.

asovky
Panel 3

opvv fin

stante se tazatelem

Chcete se stát aktivními členy CVVM?

Přihlaste se do naší tazatelské sítě a podílejte se na výzkumech, které zná celá země.

loga 06

Sociální sítě

logo twit2logo insta2

fb logo soutwit logo sou

Odběr novinek

Odebíráte následující zaškrtnuté položky: